ТРИТЕ ПРЕДНОСТИ НА MINSTRONG

ЗОШТО ДА ЈА ОДБЕРЕТЕ ТЕХНОЛОГИЈАТА MINSTRONG

Кинески професионален добавувач на катализатори

Кинески професионален добавувач на катализатори

Minstrong Technology започна со истражување и производство на катализатори од 1981 година, фокусирајќи се на развој на катализатори и управување со квалитетот. Имаме технички експерти од Универзитетот Нанџинг, Југоисточниот универзитет, Шангајскиот институт за напредни студии на Кинеската академија на науките и основаме професионална лабораторија. Процесот на производство е подобрен неколку пати. Нашиот катализатор перф

ВИДИ СЕ
Ориентирана кон побарувачката на клиентите

Ориентирана кон побарувачката на клиентите

Обезбедуваме професионални технички консултантски услуги за претпродажба на клиентите, покривајќи гас-маски, третман на вода, третман на околината на воздухот во работилницата, прочистување на воздухот во затворен простор и прочистување на издувните гасови од горење.

ВИДИ СЕ
Максимизирајте ја вредноста за клиентите

Максимизирајте ја вредноста за клиентите

Имаме професионален и посветен деловен персонал за да им обезбедиме на клиентите услуги со целосна услуга, внимателно да ги сервисираме за секоја врска, да заштедиме трошоци за клиентите од сите аспекти и да обезбедиме најсигурна гаранција за соработка со клиентите, од консултации пред продажбата до следење после продажбата , така што секој клиент мир на умот и бидете сигурни!

ВИДИ СЕ

УСПЕШЕН СЛУЧАЈ

Индустриски случај

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Информации за индустријата

Скенирајте го qr-кодотЗатвори
Скенирајте го qr-кодот